Seiltur

Seiltur fra Harstad til Hamn i Senja via Holmenvær

Seiltur fra Harstad til Hamn i Senja – det historiske fiskeværet på Yttersia av Senja.

Share on facebook
Tips en venn

Oppdatering 15. april 2021

Med stadig færre antall nye smittetilfeller her i landet, nærmer vi oss en etterlengtet gjenåpning av Norge. Våre arrangementer vil kunne gjennomføres som planlagt og første seilkurs har oppstart 29. mai i Tromsø.

I samråd med smittevernoverlege i vårt distrikt har vi utarbeidet en egen smittevernplan. Målet med denne smittevernplanen er at alle våre arrangementer skal være forsvarlige for våre deltakere, med så lav smitterisiko som mulig. Her kan du gjøre deg kjent med smittevernplanen.

Hamn i Senja er i dag et populært utfartssted for overnatting og aktiviteter. På dette ferie, konferanse- og aktivitetssenteret kan du ta deg en øl på brygga, etterfulgt av et besøk i badstua eller en tur i jacuzzien.

Vi anbefaler også en kort fjelltur til Sukkertoppen. Her får du panoramautsikt ut mot storhavet. Turen tar ca 2 timer t/r.

På seilturen til Hamn i Senja seiler vi forbi øygruppen Holmenvær. På disse små holmene ute i havgapet bodde det i gamle dager over 1000 mennesker, og fiskeværet var et av de største i Norge. I dag er Holmenvær et landskapsvernområde, og vi kan beskue øygruppen på vår ferd ut Andfjorden mot Hamn i Senja.

Les mer om Hamn i Senja.

Kontakt oss for tilbud

×

Handlekurv