Seilturer

Bli med Seil Senja på denne spennende og innholdsrike fellesturen fra Tromsø til Kvaløya og videre Senja rundt. På “Yttersia” av Senja tar vi turen opp til toppen av det ikoniske fjellet Segla.

Denne seilturen fra Tromsø rundt Kvaløya via Gåsvær, Røssholmen og Sommarøy byr på ekte skjærgårdsidyll. Alle som elsker Nord-Norge bør oppleve naturen på Yttersia av Kvaløya – minst én gang!

Hamn i Senja – det historiske fiskeværet på Yttersia av Senja. Her kan du ta deg en øl på brygga, etterfulgt av et besøk i badstua eller en tur i jacuzzien. Overnatt i seilbåten eller på hotellet.

Seiltur fra Harstad til Tranøy –  en frodig liten øy og et gammelt kirkested på Sør-Senja. Her kan historien fortelle om bebyggelse fra mer enn 2000 år tilbake i tid.

Vi seiler på dagstur til Meløyvær. Her finner vi den nordnorske skjærgårdsidyllen slik vi kjenner den, med kritthvite strender av korallsand som farger havet lysegrønt.

Seiltur til det historiske Klauva, et gammelt handelssted på østsiden av Senja. Med andre ord en seiltur med historisk sus. Vi ankrer opp og utforsker stedet.

Lørdag kveld i juli. Sol. En fantastisk tur med Seil Senja ut på havet og til Bergsøyan. Magisk! For en kveld! Dette anbefales!
Bilde av anmelder
Kjetil E.

Godkjent av Sjøfartsdirektoratet

Vi oppfyller alle formelle krav til drift av vår type virksomhet, fastsatt av Sjøfartsdirektoratet

Sikkerhetssertifikat

Våre kursbåter er inspisert, godkjent og sikkerhetssertifisert av Telenor kystradio

Reisegaranti

Vi er medlem av Reisegarantifondet - en trygghet for deg som kursdeltager
×

Handlekurv