Seilturer

Vi skreddersyr din perfekte seiltur, enten du ønsker å seile alene sammen med vår skipper, sammen med din familie eller dine venner.

Seil Senja har fått godkjennelse av smittevernoverlegen i Senja kommune til å arrangere seilturer. Forutsetningen er at vi følger noen råd og tar visse forhåndsregler knyttet til smittevern. Vi gir deltagere på våre seilkurs god og tydelig informasjon om dette før oppmøte:

  • Det er viktig at du som deltaker på en seiltur melder ifra til oss dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, om du har vært i kontakt med personer som har vært smittet av coronavirus eller om du er i karantene. Hvis du er i karantene kan du ikke delta på våre seilturer.
  • Det er viktig at du som deltaker er innforstått med at det vil være vanskelig på en seilbåt å imøtekomme smittevernregelen om én meter avstand mellom deltakere fra ulike husstander. God hoste- og håndhygiene er derfor viktig å overholde. Skal du hoste eller nyse, gjøres det i armkroken og ikke vendt mot andre i seilbåten.
  • Det er viktig at du er innforstått med at det vil innebære karantene for samtlige som har vært om bord i seilbåten dersom noen får påvist corona-smitte etter en seiltur. Får du påvist corona-smitte etter en seiltur, er du pliktig å melde fra til Seil Senja om dette.

Seil Senja ønsker å legge til rette for smittevern på best mulig måte. Dette gjør vi med tiltak som det vil være praktisk mulig å gjennomføre i en seilbåt. Foruten informasjonen ovenfor, innebærer dette at seilbåten vil være grundig vasket før hver seiltur, og det vil være håndsprit tilgjengelig om bord. I tillegg har vi gode forhold for håndvask.

Beskrivelse

“Jeg elsker å seile og seiler så seint det går an, for turen tar slutt når du kommer til land” sang Odd Børretzen. For Seil Senja er dette bare delvis sant; Vi elsker å kombinere våre seilturer med små ekspedisjoner når vi kommer til land.

Seiling er en fantastisk måte å utforske nye steder på, spesielt i Troms! Her ligger store og små fjelltopper og bortgjemte naturperler på rekke og rad. Seilbåten er boligen vår underveis. I den har vi alt vi trenger.

Nedenfor finner du et knippe utvalgte seilturer som kanskje kan inspirere deg.

Velg din seiltur

Bli med på en spektakulær seiltur fra Tromsø rundt Kvaløya via Gåsvær, Røssholmen og Sommarøy.
Hamn i Senja – det historiske fiskeværet på Yttersia av Senja. Her kan du ta deg en øl på brygga, etterfulgt av et besøk i badstua eller en tur i jacuzzien. Overnatt i seilbåten eller på hotellet.

Tranøy er en frodig liten øy og et gammelt kirkested sør-øst for Senja. Dette er stedet for å nyte stillheten og roen. Overnatt i seilbåten eller på den gamle prestegården.

Vi seiler på dagstur til Meløyvær. Her finner vi den nordnorske skjærgårdsidyllen slik vi kjenner den, med kritthvite strender av korallsand som farger havet lysegrønt.

Informasjon kommer

Seiltur til det gamle handelsstedet Klauva på Senja – en seiltur med historisk sus. Vi ankrer opp og utforsker stedet.

Informasjon kommer

"Lørdag kveld i juli. Sol. En fantastisk tur med Seil Senja ut på havet og til Bergsøyan. Magisk! For en kveld! Dette anbefales!"
Bilde av anmelder
Kjetil E.
×

Handlekurv