Om Seil Senja

Seil Senja tilbyr seilkurs og seilturer i heftig nordnorsk natur.

Seilkursene

Vi arrangerer seilkurs i Tromsø, Harstad og på Senja. Vi tilbyr helgekurs, midtuke-/kveldskurs og langhelgkurs (fredag t.o.m søndag) med overnatting.

På våre kurs tilpasser vi oppgavene om bord til den enkelte som mønstrer på, og har stor tro på at det å få lov til å prøve og feile er den beste måten å lære på.

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg nok til å utfordre deg selv, og med det kunne kjenne på det lille kicket av å mestre noe nytt.

På våre seilkurs vil det aldri være flere enn 4 deltakere, noe som gir instruktøren god tid til oppfølging av den enkelte.

Les mer om våre seilkurs.

Skipperen

Skipper Øystein har lang erfaring som seiler med utallige sjømil bak seg. Øystein vil sørge for en avslappet og behagelig stemning på turen, samtidig som han alltid utviser trygghet og stålkontroll selv når vær og vind byr på utfordringer. Hans lidenskap for hav og seiling startet gjennom bestefarens historier fra sitt liv som sjømann i den barske Vesterisen.

Mio, vår stolthet

Mio – en Jeanneau Sun Fast 35, er båten vi seiler med på våre kurs. Det unike med denne båttypen er at den gir den hyggelige atmosfæren og komforten til en turseiler, samtidig som den har seilegenskaper som en regattabåt. Båten er utstyrt med alt av nødvendig sikkerhetsutstyr, og vi har selvsagt de nødvendige sertifikater som Sjøfartsdirektoratet stiller krav om for denne type virksomhet.

Våre verdier

Vårt firma har vokst frem fra vår egen entusiasme og kjærlighet for turseiling og friluftsliv som livsstil, og vårt ønske om å dele dette med andre.

Vi ønsker at våre seilkurs og seilturer både skal gi deg en opplevelse av å ha kjent på kroppen hva det vil si å seile, samtidig som du har følt en nærhet til naturen fra et annet perspektiv.

En grunnverdi for Seil Senja er at vi skal tilby kurs og turer som spiller på lag med naturen. Det vil si at vi ikke etterlater spor som kan være til skade for omgivelsene.

Det store havet, vinden og fjellene, lokalsamfunnene har eksistert langs kysten i århundrer. Alt fra den mektigste havørn til den minste lundefugl, er alle gaver vi forvalter med respekt og forsiktighet.

×

Handlekurv