Om Seil Senja

Seil Senja er et lokalt firma som holder til i Harstad. Vi tilbyr seilkurs og seilturer i heftig nordnorsk natur

Seilkursene

Vi arrangerer seilkurs i Tromsø, Harstad og på Senja. Vi tilbyr helgekurs, midtuke-/kveldskurs og langhelgkurs (fredag t.o.m søndag) med overnatting.

På våre seilkurs tilpasser vi oppgavene om bord til den enkelte som mønstrer på, og har stor tro på at det å få lov til å prøve og feile er den beste måten å lære på.

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg nok til å utfordre deg selv, og med det kunne kjenne på det lille kicket av å mestre noe nytt.

På våre seilkurs vil det aldri være flere enn 4 deltakere, noe som gir instruktøren god tid til oppfølging av den enkelte.

Les mer om våre seilkurs.

Seilturene

Vi arrangerer fellesturer og tilbyr også skreddersydde private seilturer.

Seiling er en fantastisk måte å utforske kysten på, og om bord i seilbåten har vi alt vi trenger av fasiliteter for korte og lengre seilturer. Det eneste vi ønsker fra deg, er en sporty og nysgjerrig innstilling.

I løpet av vinteren 2021 vil vi annonsere våre fellesturer for sommeren 2021.

Send oss gjerne en e-post om du ønsker å være blant de første som får beskjed når våre fellesturer er klare for påmelding.

Visjon og verdier

Seil Senja har som mål å fremme turseiling som en miljøvennlig, aktiv og engasjerende hobby og friluftsaktivitet.

Vår grunnverdi er at vi skal tilby aktiviteter som spiller på lag med naturen. Det vil si at vi ikke etterlater spor som kan være til skade for omgivelsene.

Vårt firma har vokst frem fra vår egen entusiasme og kjærlighet for turseiling som livsstil, og vårt ønske om å dele dette med andre.

Skipperen

Skipper Øystein har lang erfaring som seiler med utallige sjømil bak seg.

Øystein vil sørge for en avslappet og behagelig stemning på turen, samtidig som han alltid utviser trygghet og stålkontroll selv når vær og vind byr på utfordringer.

Hans lidenskap for hav og seiling startet gjennom bestefarens historier fra sitt liv som sjømann i den barske Vesterisen.

Mio, vår stolthet

Mio – en Jeanneau Sun Fast 35, er båten vi seiler med på våre seilkurs og turer.

Det unike med denne båttypen er at den gir den hyggelige atmosfæren og komforten til en turseiler, samtidig som den har seilegenskaper som en regattabåt.

Mio er utstyrt med alt av nødvendig sikkerhetsutstyr, og vi har selvsagt de nødvendige sertifikater som Sjøfartsdirektoratet stiller krav om for denne type virksomhet.

×

Handlekurv