Bestill

ICC Skipperkurs

Tromsø, 23.09.22 - 25.09.22

  • Kurset er fullt
  • 3 dager
  • kr 7.790,00

I dette seilkurset har vi spesielt fokus på å gjøre deg til en trygg og kompetent skipper. Vi skal gjennomgå en rekke øvelser i seiling, navigasjon og manøvrering av seilbåt. I tillegg vil du få praktisere ulike sikkerhetsøvelser, og du vil få trene på rollen som skipper om bord. Kurset inkluderer praktisk prøve til Internasjonalt båtførersertifikat (ICC) for seilbåt, som kreves for å kunne leie seilbåt i utlandet.

Dette seilkurset passer for deg som har noe erfaring med seiling fra før, enten du tidligere har deltatt på et begynnerkurs eller har vært skipper på seilbåt en sesong eller to.

Seilkurset går over to hele dager pluss én kveld, totalt 20 timer med undervisning og øvelser. Kurset starter på fredag kl. 17.00 og avslutter denne dagen ca. kl. 22.00. På lørdag og søndag starter vi kl. 10 og avslutter ca. kl. 17.30 begge dagene.

Venteliste

Æsj, dette seilkurset er visst fullt! Send oss din kontaktinformasjon under, så setter vi deg opp på venteliste for dette kurset. Vi kan også sette opp ekstra seilkurs utenom oppsatte datoer dersom vi har nok personer til å fylle et kurs.

Vi er medlem av

×

Handlekurv